Минали събития

23.06.2021г.

  • 19.01.2021

 На 23 юни от 20.00 часа в зала „Арена Шумен“ очарователната Хилда Казасян заедно с Плевенската филхармония ще потопят шуменската публика в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти.

 Съдържанието на концерта ще докосне душите не само на меломаните, но и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена като „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др.

 На сцената до Хилда и Плевенската филхармония с диригент Борислав Йоцов ще бъдат едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов – барабани, Живко Петров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Михаил Йосифов – тромпет. Специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров.

 Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл, е подготвена от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

 Билети за концерта могат да бъдат закупени на тел: 0893775383 и от мрежата на Ивентим.