Минали събития

02.10.2021г.

  • 28.09.2021

 Представете си, че всичко е възможно и че не съществуват ограничения, че няма нищо друго освен вълшебство, смях и красота. Да, това не е просто мечта, а реалност!
Това е светът на Цирковото изкуство!
Цирк на Сцена „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“ – един вълнуващ спектакъл, разкриващ тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности са безкрайни.
Подарете на Вас и Вашите деца незабравима среща с едни от най-добрите циркови артисти и любимите анимационни герои.
Спектакъл, оставящ следа в детските сърца и искри от радост в очите им!
Представление събрало професионалисти обединени от любовта към едно от най-красивите изкуства – Цирковото!
Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни, в целия си блясък, ще сътворят за Вас истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена.
Вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор се завръща в родината след близо шест годишно турне в Испания и Палма Де Майорка. Спиращи дъха акробатични изпълнения, огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които Ви очакват в „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“.
След края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с анимационните герои и атрактивните артисти.

БИЛЕТИ:
в мрежата на EVENTIM: https://www.eventim.bg/bg/bileti/cirk-na-scena-svett-chudesata-shumen-arena-shumen-549739/event.html 

Билет за възрастни – 15 лв.

Билет за дете до 12 години – 6 лв.
Промокод за отстъпка: circusSHUMEN

Телефон за информация: 0898 547 477